Δημοσιεύσεις

Σταυρό στον Βαγγέλη. Για να είναι δυνατή η φωνή σου στην Ευρώπη!

Στις 26 Μαΐου ψηφίζεις για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Επιλογή σου είναι η Ν.Δ. με σταυρό στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στο Euronews και στη Νικολέτα Δρούγκα.

«[…]Γι αυτό αναλαμβάνω έναν δύσκολο,ειδικό ρόλο.Nα φέρω τις Βρυξέλλες στην καθημερινότητα των Ελλήνων και να τους κάνω να αισθανθούν μία ζεστή αγκαλιά από τις Βρυξέλλες.Είναι δύσκολο αλλά τα δύσκολα μ’αρέσουν και θα το κυνηγήσω και ελπίζω να το πετύχω» Η συνέντευξή μου στο Euronews και στη Νικολέτα Δρούγκα.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στον Alpha και στην εκπομπή «Alpha ΡΕΠΟΡΤΑΖ».

«Ζητώ ισχυρή προσωπική εντολή για να υπηρετήσω στην Ευρώπη τα εθνικά μας συμφέροντα και να διαπραγματευτώ στα επόμενα κρίσιμα χρόνια τα μείζονα θέματα των Ελλήνων πολιτών». Από τη συνέντευξή μου στον Alpha και στην εκπομπή «Alpha ΡΕΠΟΡΤΑΖ» με τους Ράνια Τζίμα και Σπύρο Λάμπρου.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Πηγαίνω στην Ευρώπη με την ελληνική μου ταυτότητα. Η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές θα κεφαλαιοποιήσει το ισχυρό αίτημα για πολιτική αλλαγή.» Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Με όραμα, αρχές και αξίες για μια Ευρώπη δίκαιη & κοινωνική, που θα υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη»

Από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Γιάννενα, συνεχίζουμε την επικοινωνία με τους πολίτες. «Με όραμα, αρχές και αξίες για μια Ευρώπη δίκαιη & κοινωνική, που θα υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη». Ευχαριστώ τον συνάδελφο & φίλο Κώστα Τασούλα & την ΝΟΔΕ Ιωαννίνων για την εκδήλωση.

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Όλοι μαζί ενωμένοι στέλνουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Από τις Σέρρες,την πατρίδα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή,με σεβασμό στις αρχές και αξίες που εκείνος μας εμφύσησε, όλοι μαζί ενωμένοι στέλνουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής.

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Στις 26 Μαΐου οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να μην επιτρέψουν σε άλλους να αποφασίζουν για τη ζωή τους»

«Στις 26 Μαΐου οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να μην επιτρέψουν σε άλλους να αποφασίζουν για τη ζωή τους».Στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς με τον Πρόεδρο Μηνά Παπαδόπουλο και τους συναδέλφους Γιώργο Γεωργαντά και Κατερίνα Μάρκου.

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Η Ν.Δ. ενωμένη σήμερα περισσότερο από ποτέ θα δώσει τη μάχη για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Συγκλονιστική η παρουσία των Μακεδόνων στην ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όπως και τον Πρόεδρο Κώστα Καραμανλή. Η Ν.Δ. ενωμένη σήμερα περισσότερο από ποτέ θα δώσει τη μάχη για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στον Realfm και τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Ο κ. Τσίπρας παίζει τα ρέστα του. Οι πολίτες πρέπει να ζυγίζουν όσα ακούνε, να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και να πάνε στις 26 Μαΐου να ψηφίσουν.» Από τη συνέντευξή μου στον Realfm97.8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Εκδήλωση ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής

«Το αίτημα για πολιτική αλλαγή πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί με τη νίκη της ΝΔ.Το μήνυμα των πολιτών να είναι ξεκάθαρο για να δρομολογηθούν πολιτικές εξελίξεις».Στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής

Περισσότερα