Δημοσιεύσεις

Η συνέντευξή μου στο OPEN TV για την καταδίκη της προκλητικότητας της Τουρκίας από την ΕE και τη διαδοχή Γιούνκερ

“..Το ΕΛΚ είναι το πρώτο κόμμα που καταδικάζει σε επίπεδο Συνόδου Ηγετών και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την προκλητικότητα των Τούρκων. ..Μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ευρωομάδας μας. ..Το ΕΛΚ ως πρώτη δύναμη έχει τον πρώτο λόγο για να εκλέξει ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Manfred Weber.​”

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Σύσσωμο το ΕΛΚ καταδικάζει την Τουρκία με παρέμβαση Μεϊμαράκη – Χριστοφόρου.

Δελτίο τύπου, 19-6-2019 Το θέμα της προκλητικότητας των Τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ έθεσε χθες στο προεδρείο του ΕΛΚ ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας μαζί με τους Κύπριους ευρωβουλευτές πέτυχαν ομόφωνα με ψήφισμα-δήλωση την καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Στην παρέμβασή του κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΕΛΚ […]

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

H Δήλωσή μου από το Ηράκλειο της Κρήτης

“Είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης των εθνικών εκλογών με ομιλίες, παρεμβάσεις και επισκέψεις σε περιοχές της χώρας. Η ΝΔ βαδίζει σ´αυτή τη μάχη ενωμένη, ανανεωμένη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα. Με τον αέρα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών και στην Κρήτη θα έχουμε πλειοψηφικό ρεύμα ” #vmeimarakis

Περισσότερα
Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Συνεχίζουμε μαζί υπεύθυνα, δυνατά και αποτελεσματικά τον αγώνα για τις εθνικές εκλογές.”

Περισσότερα

Σταυρό στον Βαγγέλη. Για να είναι δυνατή η φωνή σου στην Ευρώπη!

Στις 26 Μαΐου ψηφίζεις για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Επιλογή σου είναι η Ν.Δ. με σταυρό στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ΤV.

«Όλοι έχουν προεξοφλήσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη δύναμη. Μάχομαι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό». Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ΤV και στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου & Μαρία Αναστασοπούλου.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του OPEN και στην Έλλη Στάη

«Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και τους ζητώ τον σταυρό προτίμησής τους» Από τη συνέντευξή μου στην τηλεόραση του OPEN και στην εκπομπή «Open Mind» με την Έλλη Στάη.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στο Euronews και στη Νικολέτα Δρούγκα.

«[…]Γι αυτό αναλαμβάνω έναν δύσκολο,ειδικό ρόλο.Nα φέρω τις Βρυξέλλες στην καθημερινότητα των Ελλήνων και να τους κάνω να αισθανθούν μία ζεστή αγκαλιά από τις Βρυξέλλες.Είναι δύσκολο αλλά τα δύσκολα μ’αρέσουν και θα το κυνηγήσω και ελπίζω να το πετύχω» Η συνέντευξή μου στο Euronews και στη Νικολέτα Δρούγκα.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στον Alpha και στην εκπομπή «Alpha ΡΕΠΟΡΤΑΖ».

«Ζητώ ισχυρή προσωπική εντολή για να υπηρετήσω στην Ευρώπη τα εθνικά μας συμφέροντα και να διαπραγματευτώ στα επόμενα κρίσιμα χρόνια τα μείζονα θέματα των Ελλήνων πολιτών». Από τη συνέντευξή μου στον Alpha και στην εκπομπή «Alpha ΡΕΠΟΡΤΑΖ» με τους Ράνια Τζίμα και Σπύρο Λάμπρου.

Περισσότερα

Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Πηγαίνω στην Ευρώπη με την ελληνική μου ταυτότητα. Η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές θα κεφαλαιοποιήσει το ισχυρό αίτημα για πολιτική αλλαγή.» Η συνέντευξή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Περισσότερα